Campionatul Mondial De Snooker-2005.rar
Învins de campionul Mark Selby în turul 2 al turneului de la Crucible din 2014, Ali Carter, numărul 13 mondial, a stârnit multă simpatie în rândul adversarilor săi, care au fost șocați de vestea primită din partea Asociației Mondiale de Snooker și Biliard. Președintele Jason Ferguson a declarat: "Ali este cel mai puternic competitor pe care l-am cunoscut vreodată. Am vorbit cu el în ultimele zile și pot să vă asigur că el va lupta pentru a învinge această boală".
Campionatul Mondial de snooker-2005.rar
Mark Selby a scris pe Twitter: "Devastat să aud veștile despre Ali Carter. Toate gândurile mele se îndreaptă acum spre el și spre familia sa, în acest moment greu". Campionul mondial din 2010, Neil Robertson, a notat pe aceeași platformă: "Vești șocante despre Ali Carter. Să sperăm că va reuși o recuperare grabnică".
Shaun Murphy, campion mondial în 2005, și-a arătat și el susținerea pentru Carter: "Te susținem, prietene!". Jimmy White, de șase ori finalist la Crucible, a adăugat: "Ne vom ruga neîncetat pentru tine, prietene". Carter ar fi trebuit să joace sâmbătă la Gloucester, în calificările pentru Wuxi Classic, dar s-a retras în lumina ultimelor evenimente. 041b061a72